Learn about the best hooks for essay with the help of our trustworthy academic service!

Aiheen "Polyhedron" opiskelu koulugeometrian aikana

Polyhedra-aihe on yksi koulugeometrian pääaiheista, koska ne ovat sinänsä merkityksellinen tutkimuskohde. Koulun opetussuunnitelmassa kiinnitetään paljon huomiota monitahoihin, koska ne tarjoavat paljon materiaalia tilaesityksen kehittämiseen. Jopa suuntaissärmiön lävistäjien ylittäminen yhdessä pisteessä vaatii mielikuvitusta.


Polyedrien tutkiminen geometriakurssilla


Sattui niin, että polyhedra-tutkimus tapahtuu geometriakurssin lopussa. Tämä johtuu aksiomaattisen esitystavan tiukasta noudattamisesta. Geometrian syvempään tutkimukseen voit käyttää Internetin opetusvideoita.


Monitahoisen määritelmä löytyy luokkien 5-6 geometrian oppikirjasta. Se annetaan kuvaavalla tasolla. Tässä vaiheessa on tärkeää näyttää opiskelijoille erilaisia ​​polyhedramalleja.


Geometrian tutkimisen aikana 7–9 luokkaa tarkastellaan sellaisia ​​​​polyhedratyyppejä kuin prisma, suuntaissärmiö, pyramidi. Tänä aikana koululaiset oppivat järkeilemään, todistamaan ja myös kuvittelemaan tilamuotoja. Monitahoisen tutkimiseksi käytetään induktiivista tapaa tutustua sen päätyyppeihin. Esimerkiksi prismaa on parempi tarkastella sen erityisistä näkemyksistä, nimittäin niistä, joita opiskeltiin luokilla 5-6. Sitten voit antaa mielivaltaisen prisman yleiset ominaisuudet.


Kaavio monitahojen tutkimiseksi


Kun tutkit polyhedraa, et voi antaa tarkkaa määritelmää. Tästä syystä jokaiselle lajille annetaan yksilöllinen kuvaus. Kun harkitset aihetta, voit noudattaa tiettyä järjestelmää:


monitahoisen tyypin kuvaus;

sen sijainti kuvissa, piirustuksissa;

monitahoisen kuva;

skannata;

sen tärkeimmät ominaisuudet;

leikkaus, symmetria.

Geometriakurssilla 5-6 luokalle tutustutaan kuutioon, suorakaiteen muotoiseen suuntaissärmiöön, suoraan prismaan. Näiden aiheiden yksityiskohtainen tarkastelu on mahdollista vasta suuntakuvien tutkimisen jälkeen.

https://nexica.com/sites/default/files/webform/cv/megan.pdf
https://www.grafton.cz/sites/default/files/2021-10/wilson.pdf
https://www.inqaahe.org/sites/default/files/webform/wilson.pdf
https://www.usbg.gov/sites/default/files/webform/contact/wilson.pdf
http://magnolia-tv.com/sites/default/files/user_files/2021-10/wilson.flv
https://www.autoeurotoscar.it/sites/default/files/wilson2.pdf
https://op.edu.ua/sites/default/files/webform/doc_stakeholders/simons.pdf
https://www.smalley.com/sites/default/files/webform/simons_0.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177bee89f43a.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c15ed11d7.pdf
https://cfcdn.proz.com/profile_resources/3351595_r6177c3812600c.pdf
https://kafka.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://www.vreg.be/sites/default/files/webform/simons.pdf
https://parklane.ua/sites/parklane.ua/files/parklane_add_realty/photos.pdf


Kun tarkastellaan kaikentyyppisiä monitahoja, opettajan on näytettävä opiskelijoille vakioleikkaukset. Poikkileikkaustyyppi määritetään käyttämällä polyhedronien runkomalleja - plastiliinista tai muusta materiaalista. Oppilaiden ei tarvitse todistaa mitään, tärkeintä on nähdä se. Lisäksi voit harkita polyhedran symmetriaa. Tällaiset tehtävät helpottavat materiaalin ymmärtämistä.

Tällainen työ voi tapahtua lisätyönä tai luovana. Tärkeintä on herättää kiinnostusta koululaisten keskuudessa monitahoisten mallien valmistuksen aikana. Tällainen kotitehtävä auttaa kehittämään oppilaiden tila-ajattelua ja luovuutta. Tämä tekee geometriakurssista paitsi informatiivisen myös mielenkiintoisen.

Geometria on monimutkainen tiede, joka vaatii opiskelijoilta huomiota ja ymmärrystä. Opettajan tulee puolestaan ​​selittää aihe selkeällä kielellä. Syvempään ymmärtämiseen tarvitaan vanhempien ja verkko-ohjaajien apua.
Place your order at our reliable and trustworthy academic writing service and receive an outstanding research paper for sale 24/7!